Maxi voščilnica za diplomo…

Vse si, kar je.
Tvoje misli, tvoje življenje.
Uresničitev tvojih sanj.
Vse si, kar izbereš, da boš.
Neomejen si, kakor neskončno vesolje.

Luka2

Ko od daleč opazujem svoje voščilnice opažam, da na nek način ustvarjam kolaže oz. mozaike tudi iz papirja… Različni postopki, različni materiali… sestavljanje, prekrivanje, dopolnjevanje… A kako naj drugače vključim majhne pozornosti, ki jih nekdo želi sporočiti slavljencu??? Lukova najljubša barva je modra, zaključuje fakulteto za šport, treniral je košarko, zdaj kot košarkarski sodnik sodi po vsej Sloveniji, v fitnesu dela tudi z majhnimi, ki ga obožujejo, ko bo “velik” bi rad delal na ladji, je srčen in pravi veseljak… Voščilnica preprosto ne more biti minimalistična, vsaj moja ne ;- )

Luka 1

 Detajli: pod sliko košarkarskega trenerja se skriva Lukova slika  in če res dobro pogledaš vidiš, da sem voščilnico potiskala s štampiljkami Čudovita novica in Sreča…

Luka3

Da je voščilnica res MAXI lahko vidite po kovancu za 1 eur, ki sem ga položila na voščilnico.

Luka Washi

Voščilnico dodajam v galerijo Craftalnice ( http://craft-alnica.blogspot.si/ ). Tema je ustvarjanje z washi trakci. Tokrat sem uporabila  dva trakca kot dodatek voščilnici, iz enega sem oblikovala tudi  jadro.

 

Advertisements

7 thoughts on “Maxi voščilnica za diplomo…

 1. Danica Gobec

  Draga Majdica! Voščilnica je res maksi, za maksi fanta! Je tako čudovita in polna simbolov, da se je kar ne moram nagledati. Trenutno imam skrito v omari, saj mora “naš ta mali” narediti še zadnji korak, da jo dobi… Jaz pa jo kar hodim na skrivaj občudovat… Srečna sem, da te imam in da nam polepšaš že tako lepe trenutke. Hvala ti za vse to. Dobro se z dobrim vrača; naj bo tako tudi v tvojem življenju.

  Liked by 1 person

 2. lili70

  Ooo, krasen kolaž, poln drobnih detajlov . Uporabila si toliko slavljencu ljubih stvari, brez dvoma je bil navdušen. Pa še washi-je za Craft-alnico su uključila, res super izdelek.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s