Rojstnodnevnica za čez lužo…

Današnja rojstnodnevnica je namenjena dekletu, ki je z družino tam daleč, daleč stran. Je nežna, srčna deklica in ker ji je ime Cvetka mora  voščilnica vsebovati cvetje – tokrat je v šopku kar celo cvetoče drevo. Le to ponazarja korenine, ki jo vežejo na dom. Zakaj srce na šopku?  Dom je tam, kjer je srce.

Cvetka

Včeraj sem ugotovila, kako je svet majhen… vežejo nas ljudje, živalce, prostori in energija –  na delavnici s Tino sem v živo spoznala ustvarjalko s katero sva se brali in pogovarjali preko spleta … takoj  sem začutila katera izmed vseh prisotnih je :- )
Tale šopek je  za vse včerajšnje ustvarjalke!

Cvetka 1

Voščilnico dodajam v 2 Creative Chicks  (http://www.2creativechicks.com/2016/04/2-creative-chicks-showcase-9-top-chick.html), The Paper shelter blog (http://thepapershelter.blogspot.si/2016/04/challenge-244-flowers-everywhere.html),  SugarSketch Challenge (http://sugarpeadesigns.com/blog/2016/04/13/sugarsketch-challenge-49/), Alwajs Playing with Paper (http://alwaysplayingwithpaper.blogspot.si/search/label/The%20Challenge)  in v galerijo Najlepšega para  (http://www.najlepsi-par.si/galerija-april-2016/). Uporabila sem Tinini rezalni šabloni Okrasimo s cvetjem ter srček in Rayherjevo Drevo.

Advertisements

9 thoughts on “Rojstnodnevnica za čez lužo…

  1. Cvetoči travnik

    Majda, kako lepo si postavila šopek v krog vesolja, ki nas vedno in vse povezuje in upam, da bo lepo prispel do tvoje Cvetke. Všeč mi je barvna kombinacija:)) Vesela sem bila včerajšnega srečanja in energiji sta se poklopli:))) Se vidiva…. in vmes bereva:)
    Hvala za virtualni šopek, ki si nam ga namenila. Lep pozdrav, Andreja

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s