Presrečna :-)

Pravkar sem med obiskovanjem blogov, kamor pripenjam svoja dela,  ugotovila, da je bila moja Bela vila izbrana med top tri izdelke – Featured Anything But a Card Makes (https://lilredwagon.blogspot.si/2016/05/featured-anything-but-card-makes.html?showComment=1462958043844#c9123157952113015126)  

Little red wagon nagrada

In to je moj gumbek pa tudi gumbek moje najstarejše medvedke, ki je mojo vilo fotografirala… zdaj se pa hitim izobraževat kako naj ga “snamem” – ne kopiram in lepim ter kako naj ga naložim v svoj blog… 

 

bela vila1

Advertisements

4 thoughts on “Presrečna :-)

 1. Hvala Danica – iz srca! Tale vila bo prišla k tebi v zahvalo za vse sončne komentarje, za tvojo spodbudo – v želji, da ti čim prej povrne zdravje. Ne bom jo pošiljala po pošti – imam slabe izkušnje s temi krhkimi stvarmi, ti pa že pošilja dobre misli! Izročim ti jo, ko te srečam, upam, da čim prej!

  Like

 2. Cvetoči travnik

  Čeeeeeestitkeeee Majda:), saj sem ti že povedala, da si tako posebna ustvarjalka, da je normalno, da si za to vilo dobila nagrado. Vesela sem za tebe in tvojo malo medvedko:) Ja,ja, Danici pa jo res raje izroči osebno:))))) – škoda bi jo bilo. Pozdravček, Andreja

  Liked by 1 person

 3. Ko pogledaš, ne vidiš.Če gledaš s srcem in opaziš tisto drobno nit življenja, ki jo nekdo zna vtkati v svoje delo, si spregledal in opazil, kaj Majda dela. To je življenje. Vidi človeka, ki se sprehaja skozi življenje in mu vdihne čarobnost in smisel obstoja. Tisti, ki je deležen unikata, se šele zave, da je en in edini in pomemben, opazen. In jaz poznam Majdo, oziroma -šele spoznavam jo. Jo ti v resnici poznaš, kot ona tebe?
  In meni je vse všeč.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s