Zahvalnica zanjo

Hvala, ker si!
Trenutek, ko začutimo hvaležnost do tega, kar imamo, nas odpre. V doživetju, da smo obdarovani, ljubljeni, uspešni v katerikoli malenkosti, ki je resnična, skorja popusti. Kar čutimo, hoče ven, v množenje. Granatno jabolko poči od polnosti in dozorelosti in naša hvaležnost gre v seme. Zato je vsak trenutek srečne hvaležnosti začetek novega obilja. (Alenka Rebula)

distressink.jpg

Voščilnico dodajam v Craft-alnico za njihov izziv DISTRESS INK BLAZINICE (http://craft-alnica.blogspot.si/2016/05/izziv-160-distress-ink-blazinice.html). Uporabila sem naslednje blazinice: modro (chipped sapphire), oranžno (rusty hinge) in rjavo (gathered twigs). Dodajam tudi v Marianne Design blog (http://mariannedesign.blogspot.si/2016/05/challenge-153.html), v  Allsort challenge (http://allsortschallenge.blogspot.si/2016/05/week-363-vintage.html), v 613 Avenue Create (http://avenue613.blogspot.si/2016/05/challenge-176-anything-goes.html), v Artistic Inspiration Challenge Blog (http://artisticinspirationschallenges.blogspot.si/2016/05/challenge-156.html), v Craft Your passione chellenge (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/05/challenge-312-always-anything-goes.html) in v blog Scrapping4fun (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/05/challenge-65-anything-goes_13.html).
sistress1
Advertisements

16 thoughts on “Zahvalnica zanjo

  1. Cvetoči travnik

    Z možem sva komentirala tvojo objavo:) – navdušena nad vsem: kako uporabljaš barve, postavitev, imaš svoj, prepoznaven slog. Kako kombiniraš različne elemente in jih lepo povežeš v čudovito celoto. Vsakokrat “padem dol” od navdušenja:) Tvoje poznavanje literature je pa tudi brezmejno:) Lep, danes sončen in hladen (tudi to gre skupaj) pozdravček, Andreja

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s