Voščilnica Zate

Komaj odplaknejo zimo,
travice rastejo više, visoko…
Zakaj?
Da me pobožajo,
kadar grem mimo.
(Neža Maurer)
Mirela
Včeraj sem se prvič poigrala z ozadjem izdelanim  iz akvarelnih cvetov. Spodbudila me je Tinina objava na blogu in njen video (http://www.najlepsi-par.si/ozadje-z-akvarelnimi-cvetovi-video/). Barvala sem z navadnimi vodenimi barvicami in kot vidite je odtis zelo nežen. Vidi se slabše, saj je moj pomočnik – fotoaparat, trenutno na popravilu, tale nadomestni pa ni kaj prida:-(((  ZATE je po moje – na star način s pomočjo ominega pisalnega stroja :- )

mirela1

 

Voščilnico dodajam v majsko galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-maj-2016/), Crafty Girlz Challenge (http://craftygirlzchallenges.blogspot.si/2016/05/may-challenge.html)  in v Artistic Inspirations chellenges  blog (http://artisticinspirationschallenges.blogspot.si/2016/05/challenge-157.html)

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Voščilnica Zate

  1. Cvetoči travnik

    Ja, tole “tiskanje” z vodenimi barvicami je prav simpatično:) in te včasih kar rešijo, če slučajno nimaš distresa prave barve. Zate, napisano z ominim pisalnim strojem pa simpatično in posebno. A veš, da smo mi tudi moji mamici, po tem, ko je bila že babica, pravili oma:) Meni se zelo lepo sliši:) Pozdravček, Andreja

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s