Rojstnodnevnica za 30 let

Pravijo: imeti.
Jaz pravim: imeti rad.
Govorijo: uspeti.
Jaz: ne umreti mlad.

Živeti in preživeti.
Kakor jeder brstič,
ki mora zoreti
za vse in za nič.

Ni glavno
uspeti.
Bolj slavno
je ravno živeti

in biti rabna kov
v verigi rodov.

(Tone Pavček)
dejanVoščilnica za mojega prvega nečaka…  prijokal je  na svet takrat, ko sem že vedela, da si želim imeti otroke, a pri mojih 18 letih zanje še ni bil čas… je bilo pa veliko časa zanj, za Dejana, toliko, da so nekateri celo mislili, da je moj  :- )
V voščilnici je zajeta preteklost, sedanjost in prihodnost… Osnova voščilnice je Dejanov tatu – romb in njegova majica, ki jo veliko nosi – tudi včeraj jo je, ko sem mu podarila voščilnico:- ) Njegova strast je plezanje, na voščilnici pa so fotografije z najinih skupnih potepanj…  Na ovojnici je že obdelana fotografija njegovega predpraznovanja, ko so mu prijatelji postavili plezalno steno in tako ohranili smreko ;- )
Voščilnico dodajam v Simon monday Challenge (http://www.simonsaysstampblog.com/mondaychallenge/, CreativeFingersChallenge (http://www.blenza.com/linkies/links.php?owner=CreativeFingersChallenge&postid=28May2016a&meme=12590), Crafty Girlz Challenge (http://craftygirlzchallenges.blogspot.si/2016/05/may-challenge.html), 613 Avenue (http://avenue613.blogspot.si/2016/05/challenge-178-anything-goes.html), Craft Your Passion Challenges (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/05/challenge-314-always-anything-goes.html).
Advertisements

5 thoughts on “Rojstnodnevnica za 30 let

 1. Cvetoči travnik

  Kako lepo si mu predstavila njegovo življenje od začetka do sedanjih dni in vseh vmes:) v tej domiselno narejeni voščilnici. Kdor zna pa zna:) Čestitke tebi in Dejanu in naj vaju druži še veliko veliko srečnih let in “bodita še naprej rabna kov v verigi rodov”. Lep pozdrav, Andreja

  Liked by 1 person

 2. Danica

  Majdica, čudovita voščilnica ! Noro mi je všeč ideja z njegovo najljubšo majčko. Ko si mu predala voščilnico, sta zagotovo obujala spomine na prijetno preživete ure in dneve, ki so vaju za vedno povezali. Naj tako ostane tudi v prihodnje. Čestitke Dejanu ob prazniku!

  Liked by 1 person

 3. Great card and cool elements, I’m sure your nephew love all the thought you put into it 🙂 Thanks for sharing your creations with us at Creative Fingers! Hope you will join us again! Remember to check back to see if you are one of our winners too 🙂
  PS: I got a sweet blogcandy if you wanna join in! ♥ Tindaloo

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s