Rojstnodnevnica kolesarki

Današnja slavljenka bo, ko bo velika, velika športnica –  če bo poslušala želje okrog sebe… če bo po njenem, bo ostala kar je – srčna, nasmejana, sončkasta dama z otrokom v sebi in …

verica

…zaljubljena, saj kaže vse simptome…
Ko si zaljubljen,
si ves čas nasmehljan,
kot bi vsak dan
imel rojstni dan!
Ko si zaljubljen,
bližina je milina
in tvoj svet
je srčasta dvojina…
(Barbara Gregorič Gorenc)

 

Voščilnico dodajam v naslednje bloge: v  613 Avenue Create (http://avenue613.blogspot.si/2016/06/challenge-180-anything-goes-woption.html ), v Crafty Girlz Challenges (http://craftygirlzchallenges.blogspot.si/2016/05/may-challenge.html), v A Bit More Time to craft (http://abitmoretimetocraft.blogspot.si/2016/06/a-bit-more-time-to-craft-challenge-22.html), v Artistic Inspiration Challenges (http://artisticinspirationschallenges.blogspot.si/2016/06/challenge-158.html), Craft Your Passion Chellenges (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/06/challenge-316-always-anything-goes.html), Craftyhazelnut’s Patterned Paper (http://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.si/2016/06/craftyhazelnuts-patterned-paper-june.html),  v (http://wordartwednesday.blogspot.si/2016/06/challenge-weeks-234-235-anything-goes.html), v (http://www.2creativechicks.com/2016/06/2-creative-chicks-showcase-11-top-chick_8.html). 
 
Advertisements

7 thoughts on “Rojstnodnevnica kolesarki

 1. Danica

  Lušna voščilnica…Všeč mi je kolo na njej, pa balončki s srčki…res domiselno. Kolesarki je pisana na kožo (beri na kolesa). Naj kolesarka premaga še veliko ovinkov, naj bo njen pritisk na pedala lahkoten in pogled na okolico dih jemajoč.

  Liked by 1 person

 2. Carole

  A fun scene, great bike image. Thank you so much for posting you creative and very lovely art in the #234-#235 – Anything Goes Word Art Wednesday Challenge.
  Blessings, Carole

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s