Čokoladnici za vzgojiteljici

Včeraj se je končal izziv Craf-talnice, za katerega smo izdelovali čokoladnice. Ko sem zvečer zaključila z izdelavo desete sem bila “poplačana” na čisto poseben način …  svojo modro gumbkasto čokoladnico sem zagledala  na blogu Pixie’s Crafty Workshop, poleg pa dopis: Then Majda arrived, with this beautiful package to show us.There’s no translation gizmo on Majda’s blog but I’m guessing there might just be some chocolate hidden inside? And isn’t the heart made up of buttons so cute?! (http://pixiescraftyworkshop.blogspot.si/2016/06/pixies-snippets-playground-week-234.html) Vesela 🙂 !

obletnica U in U 2

Čokoladnicam tako  kar ni konca ne kraja… tokratni dve “Zate prisrčen objem iz srca” sta za nadomestni “mamici” v vrtcu, ki dopoldne skrbita za malega sončka, ko sta mamica in oči v službi… manjka še tagec, ki ga bo v zahvalo porisal mali mož… jutri pa vam pokažem, kakšne bodo čokoladnice za njegovega velikega bratca, ki jih bo v šolo odnesel svojim učiteljicam… 

lovro vrtec2

Ponovno sem uporabila igrive gumbke – v vrtcu bodo lahko z njimi vadili štetje 🙂

lovro vrtec

Voščilnico dodajam v The Male Room  na temo gumbi (http://themaleroomchallengeblog.blogspot.si/2016/06/challenge-38-stash.html) in v galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-junij-2016/), saj sem uporabila kar nekaj Tininih izdelkov: srčke, besedi  zate in hvala, njene črke, štampiljko prisrčen objem in kvadrat s šivi.
Advertisements

10 thoughts on “Čokoladnici za vzgojiteljici

  1. Cvetoči travnik

    Ja vse čestitke za osvojeno nagrado:)))) -saj ni čudno, da s svojimi srčkastimi čokoladnicami osvajaš svet:). So tako prisrčne in seveda pri malčkih še uporabne – tudi šteti se je potrebno naučit:) Tudi današnji sta super lepi, sončni – kot so sončni otroci.
    Pozdravček, Andreja

    Liked by 1 person

  2. Pingback: majdin ustvarjalni nemir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s