Rojstnodnevna čokoladnica prijateljici

“Če se prijateljici usedeta k čaju in piškotom, odrineta vse skrbi sveta na rob zavesti – in za kratek čas zaživita v svojem raju.”
Pamela Dugdale

alenka6

Današnja čokoladnica je namenjena prijateljici v želji  
“Treat yourself as you would treat a good friend” …
alenka3
z njo podarjam…

alenka1

in…
alenka2
namigujem, kaj mi je pri najinem druženju všeč…
alenka8
pa tudi to…
alenka5
ker če upoštevaš…
pula3
potem res lahko odrineta vse skrbi sveta na rob zavesti – in za kratek čas zaživita v svojem raju…
… še posebno, če si zavrtita tole glasbo (https://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8) 😉
Voščilnico dodajam v julijsko galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-julija/). Uporabila sem Tinine rezalne šablone krog s šivi, tagec ter besede sladke misli, objem in zate. Tudi štampiljke so njene – cvetje, prisrčen objem, dobre misli za tvoj rojstni dan in ker gre za čokoladnico tudi Vse najslajše! Dodajam še v 613 Avenue (http://avenue613.blogspot.si/2016/07/challenge-184-anything-goes-woptional.html), Card Mania (http://cardmaniachallenges.blogspot.si/2016/07/cmc82-lace-andor-pearls.html), A bit more time to craft (http://abitmoretimetocraft.blogspot.si/2016/07/a-bit-more-time-to-craft-challenge-23.html), Scrapping for fun (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/07/challenge-69-birthday.html). Artistic Inspirations  (http://artisticinspirationschallenges.blogspot.si/2016/07/challenge-160.html), Fab’funky Chalenges (http://fabnfunkychallenges.blogspot.si/2016/07/challenge-312-two-or-more-designer.html), Craftyhazelnutspatternedpapers (http://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.si/2016/07/craftyhazelnuts-patterned-paper-july.html), The Ribbon Girls blog (http://ribbongirls.blogspot.si/2016/07/july-card-challenge.html), v Word Art Wednesday blog (http://wordartwednesday.blogspot.si/2016/07/challenge-weeks-238-239-anything-goes.html), v Eclectic Ellapu blog  (http://eclecticellapu.blogspot.si/2016/07/july-already.html), v Paper Creator blog (http://papercreatorscrafts.blogspot.si/2016/07/challenge-49-challenge-winner.html) in v Sisters of craft blog (http://thesistersofcraft.blogspot.si/2016/07/sisters-of-craft-july-2016-anything.html) in v Craft Your Passion Challenges (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/07/challenge-319-always-anything-goes.html).

 

 

Advertisements

15 thoughts on “Rojstnodnevna čokoladnica prijateljici

  1. Draga Majda, hvala ti za tvoje čudovite komentarje, ki jih berem te dni … res pobožajo dušo :-)) Tudi ti nas vedno znova navdihuješ s svojimi umetninami in tale čokoladnica je naravnost čudovita in všeč mi je rustikalen pridih. Krasno si jo sestavil!
    Lepo se imej na morju, uživaj in daj možgančke na off (jaz odrinem v soboto za teden dni :-))

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s