Modra rojstnodnevnica

Modra barva izraža samozavest in stanovitnost, simbolizira mir, harmoničnost in spokojnost. Vpliva na mirnost, zaupanje, vztrajnost, vzdržljivost in enostavnost. Modra barva deluje pomirjujoče, zato pomaga pri težavah z nespečnostjo, nervozo, migreno in pri težavah s kožo.
Voščilnica je namenjena prijateljici in iz vsega srca upam, da ji vrne oz. okrepi  zdravje, 3 gumbki za srečo naj še dodatno pomagajo k zdravju…

simona3

Prvič sem voščilnico izdelala na način, da se gumbki  nahajajo v notranjosti –  s šablonami sem izrezala odprtino, nato pa v notranjost nalepila kroga z gumbi… Voščilnico sem naredila na podlagi izziva Fairy tale – gumbi, šivi in modra barva. 

simona1

Voščilnico dodajam v avgustovsko galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-avgust-2016/), uporabila sem Tinine šablone krogov  in pravokotnika s šivi in prvič  njene čudovite štampiljke Zate … Dodajam še v (http://fairytale-challengeblog.blogspot.si/2016/08/challenge-148-rezept-recipie.html), (http://getcreativechallenges.blogspot.si/2016/07/ch-44-lots-of-blue-and-winners-of-ch-43.html), (http://kraftinkimmiestamps.blogspot.si/2016/08/wonderful-wednesday.html), (http://dreamvalleychallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-137-buttons-and-bows.html), (http://pinkgemchallengeblog.blogspot.si/2016/08/challenge-175-buttons-and-bows.html), (http://cagichallenge.blogspot.si/2016/08/buttons-and-bows.html) ter v (http://eclecticellapu.blogspot.si/2016/07/august-challenge-here-already.html) kjer iščejo moško voščilnico, ki bi tale tudi lahko bila, kajne?

simona2

Miren, spokojen in harmonije poln dan ti želim, Majda
Advertisements

8 thoughts on “Modra rojstnodnevnica

 1. tinkaspaperwonderlland

  Ovo je u mojoj boji omiljenoj :), morat ću te jednomiskopirati jer ovo sa gumbićima mi se jako sviđa!!
  A te trakice su predivne, šteta da ih kod nas nema tako lijepih, nešto malo ima u Mileru ali su preskupe…
  ps. Hvala ti što si mislila na mene, ultrazvuk je uspješno odrađen i sve je u redu, najgorega nema…
  ♥Pozdrav Valentina♥

  Liked by 1 person

 2. Cvetoči travnik

  Rojstnodnevnica je super, s svojimi “knofki” primerna tako za ženske kot moške. Postavitev je zanimiva, barvita in zelo všečna. Naj blagodejno vpliva tudi na prijateljico. Lep pozdrav in tudi tebi želim miren in spokojen dan:) – pa seveda ustvarjalen:)))

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s