Voščilnica pomladni angel

 

Z zvončki zvonim,
v trobentice trobim. 
Na prvi travi sedim
in ustnice šobim,

da se pridejo gret
zadnji zimski lenuhi,
da bomo rajali spet
na novi zeleni rjuhi.
 
Ko se utrudi dan,
soncu roko podamo
in cvet utrgamo zanj,
ki ga radi imamo.

ana3


Voščilnica je nastala za Ano, ki jo je prijateljica opisala kot igrivo, vedno nasmejano dekle polno tiste neusahljive življenjske energije, ki sije in greje vse okrog sebe… Čeprav je do pomladi še daleč, sem za Ano izbrala Pavčkovo pesem Pomladni angel, kar nisem mogla iti mimo nje, kar prepletla se je z voščilnico… Ker ima glasbo v duši, bo darilo povezano z glasbo in z njo je povezana tudi moja voščilnica… note, note in še enkrat note, pa  veliko gumbkov za srečo in  srčkov za ljubezen v njeni družinici. 

ana2

V voščilnico sem vključila tudi delček čudovite mix media slike, ki sem jo med morskimi potepanji našla v majhni trgovinici v Puli, zdaj pa krasi moj ustvarjalni kotiček in gasi moj ustvarjalni nemir. Avtorico še iščem… 

 

pula

Voščilnico dodajam v (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-326-always-anything-goes.html), (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-72-anything-goes.html), galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-avgust-2016/), saj sem uporabila Tinine gumbke, kroge s šivi, rožice, srčke in metuljčke; v (http://abitmoretimetocraft.blogspot.si/2016/08/a-bit-more-time-to-craft-challenge-26.html), (http://littlemissmuffetchallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-145-anything-goes.html), (http://pennyschallenges.blogspot.si/2016/08/welcome-to-pennys-challenge-292-plus-dt.html), (http://butterflyspotchallenge.blogspot.si/2016/08/61-butterflies-k-is-for-kraft-card-and.html) in v (https://creativefingerschallengeblog.blogspot.si/2016/08/challenge-114-winners-112.html). 

ana1

 

Ne pozabi danes na travniku utrgati cvet zanje, ki jih ima rado tvoje srce…
Majda

 

Advertisements

10 thoughts on “Voščilnica pomladni angel

 1. Danica

  Majdica, prekrasna barvita voščilnica! Kar žari od pozitivne energije. Naj bo slavljenka vedno obdana z njo , naj jo še naprej razdaja vsem okrog sebe. Naj bo veliko cvetov, ki tako polepšajo dneve in pobožajo dušo.

  Liked by 1 person

 2. Cvetoči travnik

  Pravo pomladno razpoloženje se odraža na tvoji voščilnici. Pa “gumbkaste” note:) – tako so simpatične. Ob dodani pesmi se pa resnično pozabi, da se nam bliža jesen:) Lep pozdrav, Andreja

  Liked by 1 person

 3. Te note iz gumbov so vrhunske. Kakšna super ideja. Vedno si jih polna, zato je v tvojem kotičku tako prijetno. Glede na vse opisano, si po mojem mnenju zelo lepo ujela na voščilnici vse kar ima prejemnica rada in kakršna je. Pozdravček. D.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s