Zahvalnica mali vili

Pred dnevi sem bila s prijateljicami na raziskovanju Slovenije. Zvečer smo po slastni večerji v kampu klepetale  in nenadoma dobile obisk. Pred nami je stala babica v družbi vnukinje, le ta pa je v rokah držala tri kose torte. Takoj me je prešinila misel, kako bom uspela pojesti še to dobroto, ko sem ugotovila, da so tortice oblikovane iz papirja :- ) Kako sem občudovala  mojstrovine male ustvarjalke… ko je ugotovila, da je našla sorodno dušo, je stekla domov in prinesla papir ter začela ustvarjati pred mojimi očmi, pridružila pa se nam je še njena sestrica. Tako zelo sta mi polepšali večer, ki je bil že pred tem tako lep… Naslednje jutro nas je čakalo novo presenečenje… 
eva
…voščilnica v kateri nam je mala vila zaželela lep dekliški vikend :-). 
eva1
Današnja voščilnica je narejena zanjo, katere zgodbico sem zalepila v album srca! Je nežna, a hkrati polna vsega, kar me v mislih povezuje z malo vilo: 3 pravljični gumbki, zasanjena  lisička, ki uživa sredi rožic,  frfotajoč metuljček in modra sovica s kronico…kmalu bo voščilnici sledila še ena za sestrico. 
sovica1
Voščilnico sem izdelala po skici Craft Heaven (http://craftheaven-shop.blogspot.si/2016/08/challenge-14-anything-goes-with-option.html) in jo dodajam v njihov blog. Prav tako v (http://butterflyspotchallenge.blogspot.si/2016/08/61-butterflies-k-is-for-kraft-card-and.html), (http://creativecraftcottage.blogspot.si/2016/08/challenge-70-things-with-wings.html), kjer je bilo potrebno dodati nekaj s krili, (http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.si/2016/08/challenge-40.html), (http://notjustcardschallenges.blogspot.si/2016/08/35-august-challenge.html) in v (http://fabnfunkychallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-316-anything-goes-at-fabnfunky.html).

13701181_10207088496876376_1491214952101500610_o

V popotnico  Evini voščilnici pa še Pavčkova pesem o čudežu –
kako pa naj  takšna nepričakovana srečanja poimenujem drugače kot čudež.
Sonce je roso popivnalo
s pivniki – vročimi žarki
in odveslalo na širno nebo
v svoji vesoljski barki.
Ptički prinesli so dobrih novic
v svojih zgovornih kljunih:
danes se čudež nekje dogodi
po vseh izračunih.
In res: iz gozda je vila prišla
in baja o lepem, o lepem, o lepem.
Poslušam in v album srca
njeno zgodbo v naglici lepim.
Čudežev pa še ni konca… moja olimpijska voščilnica deli zmagovalno mesto v  The male room blogu (http://themaleroomchallengeblog.blogspot.si/…/winners-chall…) :- )
Tudi tebi, ki bereš, želim  čimveč čudežev  te dni… če imamo oči odprte,
se jih toliko zgodi ravno pred našimi očmi!
Majda
Advertisements

12 thoughts on “Zahvalnica mali vili

 1. Jennifer Bradley

  Super cute card, love the design and fab owl. Thank you for sharing with us at Creative Craft Cottage. Good luck in the draw and hope to see you again. Jennifer DT member x

  Liked by 1 person

 2. Cvetoči travnik

  Če želiš videti, so čudeži vse okoli nas, le včasih imamo veliko stvari za samoumevne. Nič pa ni čudno, da si srečala to malo vilo, kajti vedela je, kje se so tiste velike in dobre in energije so se združile:) Lepo zahvalnico si ji pripravila, prav tako, kot je ona vas razveselila s svojim srcem dobrih želja. Da pa ne pozabim: iskrene čestitke za tvojo “ponovno” osvojitev nagrade, tako kot vedno, si bila tudi tu inovativna:) Pozdravček in uživaj še v teh lepih poletnih dnevih:)

  Liked by 1 person

 3. Lepo je bilo prebirati zgornje besedilo in lepo je vedeti, da vile še vedno obstajajo. Čudovito zahvalnico si ji pripravila in mislim, da bo to spomin za vse življenje. Čestitke tudi za olimpijsko zmagovalko. Pa saj drugače sploh ne bi moglo biti, če je pa olimpijska, a ne 🙂 Pozdravček, Damjana.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s