Čokoladnica za diplomo

 

Vesolje preseva
nešteto luči,
med planjavami zvezd
nešteto poti.
Nešteto obzorij
se v jutrih zdani,
nešteto prepadov
utripa v temi.
Med neštetimi sonci
brezmejnost zveni,
nešteto je barv
v tišini galaksij.
Vesolje – neštetost,
ki v večnost živi,
vesolje – neštetost
neskončnih dimenzij…
(Bina Štampe Žmavc)

urška3

 

Čokoladnica za dekle, ki je na zaključku študijske poti. Velikokrat pri voščilnicah za diplomo dodam sovico, a na to čokoladnico, za to dekle, nekako ne spada… zanjo sem dodala nešteto večjih in manjših vesolij, ki odpirajo nešteto obzorij, nešteto poti neskončnih dimenzij… Spodnjo fotografijo voščilnice sem poskusila oblikovati v duhu nadzvočne hitrosti, ko komaj zaznavamo stvari, ki drvijo mimo nas…  Mislim, da je čas, da v roke znova vzamem pravljico Bine Štampe Žmavc Muc Mehkošapek, da se ustavim in si vsak dan vzamem za eno muco časa ( pri nas bi lahko rekli za enega kužka časa :- ))

urška1

V čokoladnici je skrito še več galaksij, zanjo objem in seveda v čokoladnici – čokolada. Gumbki so za srečo, da najde svojo sanjsko službo…

urška

Voščilnico sem izdelala po skici 168 izziva Craf-talnice… (http://craft-alnica.blogspot.si/2016/08/izziv-168-skica.html).14224784_662825987215947_100393696763148407_n
V  Scrapping4fun (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-73-add-stripes.html)  želijo črte – zato črtasta čokoladnica, ki ima za protiutež velikoooo okroglega :- ). Dodajam tudi v (http://letscreatechallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-117-spots-or-stripes.html), (http://allsortschallenge.blogspot.si/2016/09/week-379-new-beginnings.html)  in v (http://eclecticellapu.blogspot.si/2016/09/september-challenges.html9, kjer tokrat dodajamo voščilnice na temo New beginnings, v (http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.si/2016/09/challenge-126.html), (http://craftygirlzchallenges.blogspot.si/2016/08/august-challenge.html), (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-327-always-anything-goes.html) in v galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-septembra-3/). Uporabila sem Tinine šablone gumbkov, kroge s šivi in besedi zate ter objem, ter njeno štampiljko z željo.  

urška2

Naj bo današnji dan tudi TVOJ  in MOJ DAN, naj bo vesel in poln sanj …
… in ne pozabi vzeti si časa… zase, Majda

Naslovnica-Muc_Mehkošapek

Advertisements

19 thoughts on “Čokoladnica za diplomo

  1. lili70

    Majda, enkratna čokoladnica. Res sem vesela, ko vidim kam pripelje domišljija mojo postavitev. Vesela sem tudi, da je namenjena mladi, pridni punci, ki ji je uspelo. Naj ji uspeva še naprej, vso srečo.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s