Voščilnica s knjižnim kazalom

Sončnica je roža poletja. Njen cvet ljubi sonce, zato svoj obraz – svoj cvet ves čas premika za soncem, da vanj potegne čim več sončnih žarkov. Ko pride tema, se cvet zapre in regenerira. Njena rumena barva predstavlja vitalnost in inteligenco ter simbolizira prijateljstvo in skrb. Pogosto nastopa tudi kot simbol sreče, veselja, zdravja in miru. Je simbol sonca, ki daje življenje. 

irena

Nobena druga roža ne nosi v sebi toliko svetlobe in veselja, kot jo izžareva sončnica. Podarjena sončnica govori o zvestobi in občudovanju, o upanju in vztrajnosti, o življenski moči, toploti, dobroti in sreči. Zato sončnice zanjo, ki sebi nosi vse to…

irena2

Slavljenki sem v voščilnico dodala knjižno kazalo. Upam, da najde čas tudi za branje (ne le strokovne literature ;-)), zato jo dodajam v 52. Ko me inspirira blog na temo knjižnih kazal (http://www.najlepsi-par.si/ko-inspirira-52/). Voščilnico  sem naredila po skici 168. izziva Craf-talnice (http://craft-alnica.blogspot.si/2016/08/izziv-168-skica.html). Dodajam “skico” z gobicami, ki sem jo opazila med fotografiranjem voščilnice  :- ) 
Ker sem uporabila pike in črte dodajam še v (http://letscreatechallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-117-spots-or-stripes.html) in v (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-73-add-stripes.html).
irena4
Voščilnico dodajam še v bloge z jesensko tematiko: (https://modsquadchallenge.blogspot.si/2016/09/color-inspiration-fall-colors_7.html), (http://craftysentiments.blogspot.si/2016/09/anything-goes-challenge.html), (http://eclecticellapu.blogspot.si/2016/09/september-challenges.html), (http://crafterscafeblogchallenge.blogspot.si/2016/09/156-use-two-patterned-papers.html), (http://pixiescraftyworkshop.blogspot.si/2016/09/pixies-snippets-playground-week-246.html), (http://mycraftingstories.blogspot.si/2016/09/challenge-9-anything-goes.html), (http://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.si/2016/09/craftyhazelnuts-patterned-paper.html),(http://creataliciouschallenges.blogspot.si/2016/08/challenge-98-anything-goes-with.html),(http://corrosivechallengesbyjanet.blogspot.si/2016/09/september-challenge-9-anything-goes.html), (http://noordesign-uk.blogspot.si/2016/09/challenge-22-flowers-and-lace.html),(http://dianamlarson.blogspot.si/) in (http://fabnfunkychallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-317-fall-colours.html). 

 

irena1
Slavljenki želim, da uresniči svoje sanje,
enako tudi tebi…
Majda

29 thoughts on “Voščilnica s knjižnim kazalom

 1. Danica

  Majdica, voščilnica je res sončna. Gotovo je odsev duš slavljenke in ustvarjalke voščilnice. Naj bosta obe še naprej obsijani s sončnimi žarki kot tudi z žarki ljubezni.

  Liked by 1 person

 2. Zelo lepo voščilnico si naredila in krasno te je navdihnila naša skica :-)) izbor barv in čudovitih sončnic je fantastičen. Tudi zelo posrečen tag mi je nadvse všeč!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  Liked by 1 person

 3. I’m back with another DT hat on, still loving this project! Thanks so much for sharing with us in the Creatalicious Challenges “Anything Goes with optional Anniversary” challenge!
  Hugs,
  Leslie, Creatalicious DT

  Liked by 1 person

 4. Cvetoči travnik

  Vedno pokažeš in dokažeš, da če človek z ljudmi čuti in se jim zna približat, potem tudi ve, kaj naj za njega/njo ustvari. Vsa tvoja simbolika, izbor barv in potem še uporabnost so super.
  Vidiš Majda, sem že nazaj, lepi dnevi so prehitro minili in užila sem jih zase in za vse vas, ki ste mi naročili, naj se “namakam” tudi v vašem imenu:))). Pozdravček, Andreja

  Liked by 1 person

 5. Pingback: Šola...še vedno :-) in nagrajenka izziva - Najlepši par

 6. Ponovno sem srečna nagrajenka v (http://www.najlepsi-par.si/sola-se-vedno/)… Hvalaaaaa Tina in Vladka za srečen žreb 🙂 Sem vesela do lune in nazaj :)))))
  Sta mi pa tile današnji dve voščilnici zelo všeč – prva ideja mi bo prišla prav za vse moje šolske otroke, druga se bo pa prilegla ob zaključku šolskega leta – meni 🙂 A danes še en, saj smo šele na začatku leta in imamo še polno neizpolnjenih načrtov… Hvala še enkrat iz srca 🙂

  Liked by 1 person

 7. I’m back again with yet one more DT hat on, lol! This is absolutely gorgeous! Thanks so much for sharing with us in the Let’s Craft and Create’s “Spots or Stripes” challenge!
  Hugs,
  Leslie, LCC DT

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s