Okrogla moška voščilnica

Jaz celo življenje zori,
zagledan vase.
A svoje zrcalo še drugim drži,
da ob njih rase.
Jaz nikdar ne more biti
jaz, če je sam.
šele takrat se ga da razločiti,
ko hoče iz sebe drugam.
Zato je jaz v sebi razklan
na dve polovici:
na tisto iz svetlih pričakovanj
in tisto po resnici.
Tako mora ves čas strmeti
na eno in drugo stran.
Samo kadar spi, se mu sveti
eno samo lice iz sanj.
A včasih se jaz prebudi
v noč brez zvezd.
Takrat se še sam znoči
v podzavest.
(Niko Grafenauer)tomaz6
 Iz obdobja izdelave voščilnic za učiteljice in otroških voščilnic prehajam v obdobje izdelovanja okroglih voščilnic, predvsem tistih  za 50 let :- )

tomaz2

Današnja je namenjena  pevcu in bas kitaristu. Poleg veselja do glasbe ima rad morje, kamor zaide vsakokrat, kadar so izpolnjeni vsi pogoji :- ) 

tomaz

Ponovno sem se poigrala s svojimi novimi flomastri, vključila vanjo čudovite razcepke, na katere sem naletela pred kratkim v Artu, vrvico, ki nadomešča strune, note, paus papir…
tomaz4
… milo zvenečo ptico, da  ohrani njegov glas, ata medved pa mi je podaril eno izmed svojih trzalic, ki jo bo lahko slavljenec vključi v svoje nastope…
tomaz5
Voščilnico dodajam v tri izzive z moško tematiko: (http://craft-alnica.blogspot.si/2016/09/izziv-169-moska-voscilnica.html), (http://sirstampalotchallenge.blogspot.si/2016/09/september-one-for-boys.html) in v (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-74-boys-men-masculine.html). Uporabila sem Tinino štampiljko Vse najslajše! in rezalne šablone pravokotnik in krog s šivi, zato jo dodajam v septembersko galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-septembra-3/), ter v (http://creataliciouschallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-99-anything-goes-with.html), saj je bila moja inspiracija pesem, v kateri je mojster naš ata medved …

Dodajam še v (http://craftingbydesigns.blogspot.si/2016/09/a-stitch-in-time-challenge.html), kjer želijo šive), v  (http://mycraftingstories.blogspot.si/2016/09/challenge-9-anything-goes.html), (http://sunnydaycrafting.blogspot.si/2016/09/sunny-day-ch-14-always-anything-goes.html), (http://abc-challenge.blogspot.si/2016/09/p-is-for-pearls.html), (http://cagichallenge.blogspot.si/2016/09/lots-of-layers.html), (http://thepapershelter.blogspot.si/2016/09/challenge-264-add-number.html), (http://sparklesforumchallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-84-real-lace-and-pearls.html), (http://craftyribbonschallenge.blogspot.si/2016/09/challenge-167-birthday.html), (http://pennyblackatallsorts.blogspot.si/2016/09/september-challenge-add-sentiment.html), (http://abc-challenge.blogspot.si/2016/09/p-is-for-pearls.html),(http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-330-always-anything-goes.html) in v (http://justkeeponcreating.blogspot.si/2016/08/september-anything-goes-link-up.html).

30 thoughts on “Okrogla moška voščilnica

  1. Cvetoči travnik

    Takrat, ko imamo nekateri težave pri izdelavi moške voščilnice ti narediš tako, da jo je veselje pogledat. Brez problema (očitno) najdeš vse elemente, ki so potrebni, da narediš resnično personalizirano voščilnico in ki izpade super. Čestitke.
    Vse za nazaj pa mi še ni uspelo pokomentiran:), sem samo v preletu, sedaj pa ponovno odhajam k svoji vnučki. Pozdravček, Andreja

    Liked by 1 person

  2. lili70

    Čudovita moška voščilnica, kitara je kakor prava, trzalica je taprava, pa še morsko obarvano ozadje si dodala. Kombinacija je čisto taprava.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    Liked by 1 person

  3. Zelo lepo moško voščilnico si naredila :-)) Čudovita je tvoja kitara in voščilnica kot celota je zanimivo sestavljena. Barve pa fantastične kot vedno.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    Liked by 1 person

Leave a comment