Okrogla rojstnodnevnica

Komaj odplaknejo zimo,
travice rastejo više, visoko…
Zakaj?
Da me lahko pobožajo,
kadar grem mimo.
( Neža Maurer)
zinka-60
Voščilnica za damo 60 let… Med izdelavo me je iz jeseni odneslo v pomlad – včasih roke pač naredijo in šele kasneje misli sledijo… A takšna kot je, je zanjo ravno pravšnja. Sveža, zelena, odprta, elegantna…

zinka-60

Šopek sem namestila v žepek iz katerega ga lahko slavljenka odstrani in namesti kam drugam. Namesto 60 svečk pa sem na torto dodala številko 60.
zinka 60.jpg
V notranjost sem dodala ročno izdelano ovojnico za denar, s katerim si bo slavljenka kupila nekaj za svojo dušo.

 

zinka 60 .jpg

Voščilnico dodajam v oktobersko galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-oktobra-2/), uporabila sem Tinin  napis, kroge in pravokotnike s šivi: Dodajam še  v  (http://dianamlarson.blogspot.si/2016/10/dlart-october-linky-challenge.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Dlart+(DL.ART)), (http://craftygirlzchallenges.blogspot.si/2016/09/september-challenge.html), (http://justkeeponcreating.blogspot.si/2016/10/its-time-for-october-at-just-keep-on.html), (http://creataliciouschallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-100-anything-goes-with.html), (http://avenue613.blogspot.si/2016/10/challenge-190-anything-goes-woptional.html), (https://creativefingerschallengeblog.blogspot.si/2016/09/challenge-117.html), (http://craftingbydesigns.blogspot.si/2016/10/october-anything-goes.html), (http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.si/2016/10/challenge-130.html), (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/10/challenge-332-always-anything-goes.html),   ter v (http://noordesign-uk.blogspot.si/2016/10/challenge-23-cas-or-fully-loaded.html), voščilnico sem izdelala po njihovi skici.

 

80.jpg

Najbrž ste opazili, da je v skici ponovno krog :- ) … glede mojih krogov, res so mi pri srcu, kot je razvidno iz mojih voščilnic… morda so ravno zato mojo jesensko okroglo  na (http://avenue613.blogspot.si/p/top-rockers-week-one.htmlizbrali kot eno izmed TOP ROCKERS…
Zakaj krog?
Za dežjem posije sonce, za soncem pride dež, za nočjo dan in ponovno noč in krog se sklene. Naše življenje je gibanje, ki poteka v krogu, krog pa predstavlja tudi čas: najprej je preteklost, včeraj, nekaj, kar je za nami in nas spremlja v sedanjost. Naša preteklost živi življenje v sedanjosti, v tem trenutku. Prihodnost nam ni zagotovljena, odslikavala bo našo sedanjost.
Naj bo vaša sedanjost in prihodnjost odsev vaši želja, hotenj, naj odseva Vas!

 

 

 

 

 

Advertisements

12 thoughts on “Okrogla rojstnodnevnica

 1. Danica

  Majdica, čudovita voščilnica!
  Všeč mi je barva. Šopek je prekrasen, ravno tako je žepek nekaj posebnega. Tudi ovojnico za denar bi lahko opisala s superlativi.
  Čestitke tudi k novemu uspehu tvoje voščilnice (TOP ROCKERS)!
  Veselim se nove stvaritve…

  Liked by 1 person

 2. Eulanda Silvey

  Love the stitching die’s and your bouquet of flowers!!! Pretty card! Thanks so much for joining us at Noor! Design UK’s challenge “CAS or Fussy and Fancy”. Hope to see you join again! Hugs!

  Liked by 1 person

 3. What a lovely card, Majda. Thank you for joining us at Noor! Design UK challenge and wish you luck for winning the prize. We hope to see you again joining us next round starting tomorrow.
  Hugs, Karina

  Liked by 1 person

 4. Pingback: Galerija november - Najlepši par

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s