Najstniška rojstnodnevnica

Poskakujem – odskakujem:
malo od očka,
malo od mame,
saj prav ZAME je ta svet!

Prek meja, celo v vesolje!
Sem vrteči se planet!

Jaz delujem na poljubčke,
ki jih prejmem in dam rad,
na izpolnjene obljube
in na koščke čokolad…

(Barbara Gregorič Gorenc)

mazoretka

 

Voščilnico za trinajstletno mažoretko, ki se rada vrti in vrti in vrti, v roki pa dve palici drži – redno obuta v allstar copate praznuje rojstni dan. 

mazoretka-jpg2

Prelepo izdelan modni  copat mi je pred časom poslala Andreja, ki domuje na Cvetočem travniku (https://cvetocitravnik.blogspot.si/) – Andreja še enkrat hvala –  takole sem ga uporabila :- )

mazoretka

Tale zvezdica z voščilnice pa je za vse moje lanske šolske otroke, ki  so si meseca maja s prostovoljnim nastopom v našem Domu upokojencev, ki se ga je udeležil tudi naš predsednik Borut Pahor,  “zaslužili” obisk v njegovi predsedniški palači 🙂 In danes, v tednu otroka,  je bil dan D –  smo uživali, se nasmejali in izvedel velikooooo novega! Vrednost? Neprecenljiva za majhne in nas velike!

DSC_2615.JPG

Voščilnico dodajam v  oktobersko galerijo Najlepšega para(http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-oktobra-2/), uporabila sem Tinin krog s šivi in njeno štampiljko, v (http://inspirationdestinationchallengeblog.blogspot.si/2016/10/ag-no-106.html), (http://justkeeponcreating.blogspot.si/2016/10/its-time-for-october-at-just-keep-on.html), (http://lilpatchofcraftyfriends.blogspot.si/2016/10/challenge-43.html), (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/10/challenge-332-always-anything-goes.html), (http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.si/2016/10/challenge-130.html), (http://creataliciouschallenges.blogspot.si/2016/09/challenge-100-anything-goes-with.html) in v (http://pixiescraftyworkshop.blogspot.si/2016/10/pixies-snippets-playground-week-249.html).

 

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Najstniška rojstnodnevnica

 1. Cvetoči travnik

  Hudo dobra najstniška voščilnica in mažoretka:-), spomini me ponesejo nazaj v leta, ko je bila med njimi moja mlajša. Še danes se spominjam, ko me je poklica v službo in me vprašala:”mami, ali se lahko vpišem k BUŽURETKAM”:). Tako so pri nas ostale bužuretke:). Me veseli, da ti je obutev prišla prav, čez “komot” ga ni:))). Lep pozdrav od mene k tebi, Andreja

  Liked by 1 person

 2. krasna mažoretka s srcem!
  o, vi ste bili na obisku – sem vas gledala na televiziji in sem se prav nasmehnila, ko so otroci s svojimi vprašanji predsednika malo v zadrego spravljali, prav prisrčno je izpadlo 🙂

  Liked by 1 person

 3. Wonderful masculine card, someone will really appreciate this one for sure, thanks for sharing with us at Lil Patch of Crafty Friends, and remember to follow us for a chance to win.
  Leanne DT/LPCF

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s