Rdeče rdeča najstniška

Listi gaja so vetrova kitara.
Nanjo v rosnem molku jutra
pesem šelestenja odčara.
Veje gaja so vetrova lutnja.
v njej zavejejo gozdni duhovi
in senčna, skrivnostna slutnja…
( Bina Štampe Žmavc)

ajda

14 let… in v nas skrivnostna sutnja, kaj vse se deklici obeta… dodajmo še želje, naj jo spremlja sreča – v tej želji sem dodala gumbke za srečo v spremljavi pikapolonic, pa pikic sto…  naj zori, naj cveti, zraste in razveseljuje vse naokrog že s tem, da JE – nasmejana, razigrana, skrivnostna in svoja :- ) Res VSE ti želim, draga Ajda , naj se ti uresničijo tvoje želje!

************

Sem pa pred načrtovanjem, tistim, ki se začne v glavi in pred samo izdelavo naletela na zanimiv izziv na Mod Squad Ch. Blogu – The way we are (https://modsquadchallenge.blogspot.si/2016/10/the-way-we-were.html) in sicer, da voščilnico, ki smo jo izdelali,  po določenem času spremenimo in dodelamo. Pripenjam prvo oz. začetek mojih današnjjih voščilnic iz toplih poletnih mesecev, ko sem ugotovila, da obstajajo blogi, ki spodbujajo izdelavo novoletnih voščilnic skozi celo leto… lepim  torej mojo prvo, ki je bila inspiracija mojih dveh  današnjih: (https://majdinustvarjalninemir.wordpress.com/2016/07/13/prva-zimska/). Pike, črte, trakci, mikana volna, gumbka, jelenček, bleščice…

unnamed-1

Da pa bi bil izziv še večji sem prebrskala še nekaj blogov in vključila  nekaj dodatnih “zahtev”: za (http://allsortschallenge.blogspot.si/2016/10/week-386-sparkle-and-shine.html) sem dodala še več bleščic in jo mokro embosirala, da je postala Sparkle and shine, za (http://butterflyspotchallenge.blogspot.si/2016/10/65-butterflies-h-is-for-hoops-andor.html) sem obdržala krog, dodala več novih in seveda pripela metulja.
unnamed
Nastala je še tretja voščilnica, dodajam  v galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-oktobra-2/), saj sem uporabila Tinine pikapolonoce, kroge s šivi in na tretji voščilnici še jelenčka, zvedice in venček,  v (http://abc-challenge.blogspot.si/2016/10/r-is-for-red-ribbon-reindeer.html) – voščilnica 3 je rdeča, ima trakove in jelenčka, v (http://alwaysplayingwithpaper.blogspot.si/2016/10/the-challenge-83-christmas-inspiration.html), kjer je inspiracija njihova fotogarfija. 
Za pred, pred konec pa še zbirka vse mojih Gorjušk, nastalih v mesec oktobru – barvanje z mojimi Disstres flomastri je kot naročeno za te nežne, a hkrati živahne  deklice, kakršne so tudi vse prejemnice voščilnic.
Za pred konec še enkrat objavljam pošastno rojstmodnevnico – da jo lahko objavim v (http://fairytale-challengeblog.blogspot.si/2016/10/challenge-153-monsters.html) mora biti namreč moj naslov krajši kot 100 znakov, na kar seveda do sedaj nisem bila pozorna :- )

mark

Za čisto, čisti konec pa ti želim
PRIJETEN IN USTVARJALNI VIKEND,
Majda
Advertisements

10 thoughts on “Rdeče rdeča najstniška

  1. Absolutely adorable, I love all your elements. That little shoe is so stinkin’ cute and perfect for a girl. You have CASE’d yourself beautifully!! Great take on the challenge, thanks so much for playing along with us this week over at Mod Squad.
    Judy ~ Challenge Host

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s