Roza novoletnice

Medtem, ko imate nekatere ustvarjalke že pravo zbirko novoletnic, sem se sama za izdelavo odloćila zaradi vse pohvale vredne akcije Craf-talnice. Moje mamice ni več zaradi ene izmed oblik te strašne bolezni…  V veliko veselje mi je bilo  izdelati voščilnice, ki bodo ne le razveseljevale, temveč tudi osveščale  in povezovale  zdrave ženske, bolnice z rakom, posameznike in strokovne instirucije v Sloveniji v boju proti raku dojk.

unnamed-5

Moja prva HAPPY je medvedkasta – v naši medvedji družinici pač ne moremo brez njih. Naš medvedek si je izposodil rogove prijatelja srnjačka in prepričan je, da  nihče ne opazi, da ni Rudolf… Ne povejmo mu, prav? 

unnamed-4

Druga MERRY je skrita/odkrita – našla sem čudovito Sizzixsovo kombinacijo štampiljke in srajčke – najprej sem odtisnila motiv  na voščilnico, nato še embosirala paus papir in če dobro pogledaš, ugotoviš, da sta obe plasti kot ena. Dve snežinki sem skrila in tretjo odkrila…

roza1

Zadnja z washi trakcem pa je z jelenčkom, ki se je odločil,da na svojih saneh odpelje srčno novoletno smrečico. Kam? Morda je že na poti od mene do tebe?

roza

Moj trojček dodajam v Craft-alnico (http://craft-alnica.blogspot.si/2016/10/izziv-171-roza-novoletne-voscilnice.html), prepričana sem, da bodo prišle v prave roke  in v galerijo Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/galerija-meseca-oktobra-2/) – venček, jelenček, pravokotnik s šivi, zvezdice in srčki so Tinini.
Dodajam še v (http://pixiescraftyworkshop.blogspot.si/2016/10/pixies-snippets-playground-week-252.html), (http://corrosivechallengesbyjanet.blogspot.si/2016/10/challenge-10-pink-for-awareness.html), (http://www.happylittlestampers.com/2016/10/hls-october-christmas-challenge.html), (http://12monthsofchristmaslinkup.blogspot.si/2016/10/challenge-22-optional-themeanything-goes.html), (http://creativeknockouts.blogspot.si/2016/10/164-embossing-ching-chou-kuik.html), (http://addictedtostamps-challenge.blogspot.si/2016/10/challenge-216-anything-goes.html), (http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/simon-says-think-pink/), (http://craftyhazelnutschristmaschallenge2.blogspot.si/2016/10/chnc-challenge-extra-for-october-2016.html) in v (http://abcchristmaschallenge.blogspot.si/2016/10/u-is-for-under-pile.html).
Advertisements

19 thoughts on “Roza novoletnice

  1. lili70

    Majda, čudovite so. kako vem, ker so že pri meni doma. Lepo pospravljene v veliko škatlo čakajo, da jih z Andrejo odneseva na ED.
    Hvala, da si se nam pridružila v dobrodelni Craft-alnici. Lp Lili

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s