KNJIŽNA KAZALA V ZIMSKI VOŠČILNICI

V mesecu novembru sem pridno spremljala malo šolo učiteljice Tine (http://www.najlepsi-par.si/category/mala-sola-praznicnega-ustvarjanja-4-sezona/), redno naredila eno samo domačo nalogo 😦 … Ostale bom –  častna pionirska, ups, mislila sem častna ustvarjalna, naredila iz vsega srca z maloooo zamude :- )
In končno je čas za domačo nalogo – meni učiteljici je v največje veselje, kadar otroci naredijo neobvezne domače naloge… včasih je to raziskovanje nove besede, ki je nihče ne pozna, drugič  iskanje pesmice, ki govori o… tretjič –  vsega pač ne smem izdati….  ti pa ne izdaj, da sem tokrat  jaz tista, ki z zamudo delam domačo nalogo in v opravičilo povem, da je bilo v moji pravi šoli toliko dodatnih domačih nalog, da je ostajalo le še malo časa zame… in naj še povem, da je moje z zamudo delanje domačih nalog delanje nalog  iz čistega veselja po ustvarjanju… tale vikend je bil namreč zaradi zmanjšanega števila prebivalcev v naši hiški  kot ustvarjen za USTVARJANJE!!!!

knjizno-kazalo5

Najprej sem se lotila knjižnih kazal s snežaki – pred kratkim je pri MK potekal projekt Vsi junaki zbrani, no pri meni pa danes projekt Vsi snežaki zbrani :- )
Za naslednjo nalogo sem jim izdelala še preprosti žepek. Ker pa sem v zamudi z zimskimi voščilnicami, sem kazala in žepke dodala na voščilnice – lepe želje z roko v roki z drobno pozornostjo…
Sem pa razmišljala o interaktivni voščilnici, ki jo je predstavila Tina in zaradi manjko časa našla bližnjico ;- )
knjizno-kazalo
Ko vzameš iz voščilnice dva snežakasta knjižna kazala vidiš, kaj piše spodaj…
knjizno-kazalo1
Kako mi je odleglo… nekaj kljukic pri domači nalogi sem naredila, pa nekaj dodatnih voščilnic sem dodala v mojo praznično škatlo… sem morda že dohitela mojo najdlje ljubljeno medvedko?  Mislim da ne… in za vsak slučaj povem: to ni namig, da je ena izmed voščilnic zanjo… tista njena bo videna prvič v živo čez … kar nekaj časa :- )
Ker pa danes ustvarjam v zimskem vrtu obsijanem s  sončkom s pogledom na sosednji hribček, je tebi, ki bereš, namenjena  pesem Neže Maurer, katere rojstni domek opazujem zdajle, ravno ta hip…
Lepa misel leti z neba:
Bela je, lahka
in vesela!
Pleše v krogih
pa sem in tja …
Stegni roke,
da se s teboj
poigra.
(Neža Maurer)

knjizno-kazalo33

Voščilnico dodajam k učiteljici Tini (http://www.najlepsi-par.si/galerija-decembra-podelitev-spriceval/), ker so snežaki, ptički, darilce, pravokotniki in krogi s šivi, rokavičke, snežinke in srčki (njeno darilce presenečenja) njeni. V blog (https://pixiescraftyworkshop.blogspot.si/2016/12/pixies-snippets-playground-week-258.html?showComment=1480846858469#c6908072531405200911), kjer sem bila ta teden srečna izžrebanka, za nagrado pa prejmem:
Komaj čakam, da jih preizkusim :- ). Dodajam tudi v  izzive AG in v zimsko praznične zimske izzive (http://12monthsofchristmaslinkup.blogspot.si/2016/12/challenge-24-optional-themewelcome-to.html), (http://fussyandfancychallenge.blogspot.si/2016/12/fussy-and-fancy-challenge-178-christmas.html), (http://greatimpressionsstamps.blogspot.si/2016/12/december-challenge-anything-goes.html9, (http://feeling-sketchy.blogspot.si/2016/12/new-sketch-158-and-156-winner-and-top.html), (http://craftyribbonschallenge.blogspot.si/2016/12/challenge-178-christmas.html), (http://allsortschallenge.blogspot.si/2016/12/week-392-cas.html), (https://craftingbydesigns.blogspot.si/2016/11/anything-goes-challenge-december.html), (http://scrapping4funchallenges.blogspot.si/2016/11/challenge-79-christmas.html), (http://craftyourpassionchallenges.blogspot.si/2016/11/challenge-340-always-anything-goes.html) in v  (http://paradiseofstamps.blogspot.si/2016/12/challenge-51-winter-with-optional.html).
Advertisements

25 thoughts on “KNJIŽNA KAZALA V ZIMSKI VOŠČILNICI

 1. Majda, ne bomo te zatožili, da nisi redno delala domačih nalog, res ne.
  Si nam danes pokazala tako simpatična kazala s snežaki, da je joj in potem si jih še tako inovativno uporabila. Tisti dve voščilnici, ki imata spodaj snežinko, sta mi najlepši.
  Čestitke za srečo pri žrebu, zelo lepo nagrado si dobila. Sončni pozdravček. Z.

  Liked by 1 person

 2. Cvetoči travnik

  Nič hudega, če nisi redno delala domačih nalog, ti bo vse odpuščeno, kajti sedaj delaš izvrstne in kot je pri tebi navada, inovativne stvaritve:). Super skombinirane posamezne naloge ti bodo sigurno prinesle dodatne točke:))). Kar se pa nagrad tiče: se moram malo pririniti naprej, kajti ti jih hitro pobereš, kamor koli “prideš”:). In prav je tako; ko je človek tako kreativen kot si ti, je prav, da je za to tudi nagrajen. Čestitke in nagrada je zelo lepa in uporabna. En lep pozdravček v tvoj kotičen ti pošiljam, Andreja

  Liked by 1 person

 3. Danica

  Draga Majdica, vsem nam se je kdaj zgodilo, da smo bili brez domače naloge. Da le ni bilo prepogosto… Sicer pa se minus zbriše, če nalogo kasneje nadoknadiš…
  Čestitke k novi nagradi! Lepo jo uporabi.
  Tile snežaki so zares simpatični. Spominjajo me na otroštvo, na čas igrivosti in brezskrbnosti.
  Uživaj še naprej v ustvarjanju; ne obremenjuj se s številom vizitk. Vsako leto ti jih je uspelo narediti toliko, kot si jih potrebovala. Tudi letos ne bo drugače…

  Liked by 1 person

 4. Renata

  Domača naloga je uspešno opravljena. Super kazala si naredila, snežaki so tako cart. Lepo si jih vključila tudi v voščilnice. Zelo so mi všeč. Pa čestitke za nagrado, jeeeee. Lepo bodi.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s